Foldana Family Társasház

Elhelyezkedés: 1135 Budapest, Szent László út 47. Térkép Építés éve: 2017
Építtető: Foldana Liget Family Kft. Lakások száma: 36

Foldana Kft.
1558 Budapest,
Pf: 56.

Kapcsolat

Foldana Liget Family Kft.
+36-1/255-2055

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 110

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • Lift
  • Belső parkosított kert
  • Teremgarázs

Foldana Family Társasház alapadatok

Emeletek száma: 5   Épületek száma: 2
Lépcsőházak száma: 2 Szabad lakások száma: 36
Lakások mérete: 40-80 m2   Eladási ár: -
Négyzetméter ár: 515-4.800 e Ft    
Garázs ára: 2,3 m Ft   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: - Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Foldana Liget Family Kft.   Üzemeltető: Foldana Kft.
Tulajdonos: Foldana Liget Family Kft. Finanszírozó: -

Foldana Family Társasház leírás

A Foldana Family Társasház Budapest XIII. kerületében fog felépülni, amely a főváros egyik legváltozatosabb kerülete. Találunk benne teljesen modern lakónegyedet, családi házas lakóövezetet és egy zöld lombú, üdülőktől, sétálóktól tarkálló szigetet, a Népszigetet, valamint a Margitsziget is a vonzáskörzetében található. A XIII. kerület fejlődése az elmúlt néhány évben gyors ütemű lett, erősödik a kereskedelmi, szolgáltató jelleg. Vállalkozások, szervezetek, intézmények találnak otthont a kerületben, hatalmas irodaház építési beruházások zajlanak a Váci út mentén.

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni a Szent László út 47. szám alatt. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.

A társasháznak helyet adó terület az utóbbi években jelentős fejlődésen ment és megy át. A régi társasházakat lebontották és a helyükre főleg kisebb lakásszámú társasházakat építettek. Az átgondolt városrendezési tervnek köszönhetően az évek óta folyó építkezések napjainkra teljesen átalakították a kerület korábbi arculatát, ezáltal egy igazán kellemes hangulatú utcakép van kialakulóban.

A társasházat egy Budapesten elismert, neves építész iroda, a Tér ”64” Stúdió Építészeti Kft. tervezőiroda tervezi, amely több budapesti társasház, irodaház és szálloda tervezője.

A területen két épületben Fszt+4em+T (6 szint) épül 36 lakással, a földszinten és a -1 szinten 36 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal. Minden épületben 1-1 db 13 személyes Schindler márkájú felvonó kerül beépítésre. Az épületeken korszerű hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a lakások fűtése és melegvíz ellátása központi gázkazánról kerül biztosításra, a fogyasztás mérése egyedi hőmennyiségmérővel és melegvízmérővel történik.

A közös belső udvaron 300 m2 díszkert létesül automata öntözőrendszerrel, az épület körbe, a bejárati ajtók, valamint a teremgarázs biztonsági kamerával kerül megfigyelésre.


Foldana Family Társasház elhelyezkedés

Megközelítés


Az általunk építendő társasház, egy 36 lakásos lakóépület a Szent László út 47. szám alatt lévő jelenleg beépített telken fog elkészülni. A hely kiváló közlekedési útvonalak közelében található. A lakóház elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendes környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a belváros gyors eléréséről. Ebben segíti azokat, akik a tömegközlekedést használják, a pár perc sétára található 14-es villamos, amellyel hamar elérhető az 1-es villamos illetve a 3-as metró, valamint a lakótömbhöz közeli utcában van a 30-as, 30A-s, 230-as, 32-es, 105-ös autóbusz és a 914-es, 914A-s éjszakai járat megállója is. Az ingatlant autóval is egyszerű megközelíteni, az M3-as autópálya bevezetője pár percre található.
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design