Akadémia Garden by Cordia

Elhelyezkedés: 1097 Budapest, Pápay István utca 7. Térkép Építés éve: 2021
Építtető: Cordia Management Kft. Lakások száma: 306

Cordia Management Kft.
1082 Budapest,

Kapcsolat

Értékesítési Iroda
+36 1 411 3000

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 126

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • Lift
  • Belső parkosított kert
  • Teremgarázs
  • Parkosított terület

Akadémia Garden by Cordia alapadatok

Emeletek száma: 9   Épületek száma: 1
Lépcsőházak száma: - Szabad lakások száma: 272
Lakások mérete: 27-121 m2   Eladási ár: 24,7-116,7 m Ft
Négyzetméter ár: 631-881 e Ft    
Garázs ára: 2,7-3,8 m Ft   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: 670-1.670 e Ft Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Cordia Management Kft.   Üzemeltető: -
Tulajdonos: - Finanszírozó: -

Akadémia Garden by Cordia leírás

Az Akadémia Garden elegáns, minimalista stílusú 9 emeletes lakóépülete 306 korszerű okosotthonnak biztosít helyet a garzontól az 5 szobás méretig. A legfelső szinten penthouse lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg az emeletiekhez erkély tartozik. A biztonságos parkolásra kétszintes mélygarázsban van lehetőség.
A lakóépülethez közel helyezkednek el irodák és egyetemek is:  a Soroksári úton számos irodaház található (Vodafone Magyarország Zrt., Morgan Stanley, K&H stb.), illetve sétatávolságra vannak a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületei is. A kiváló elhelyezkedés értékálló befektetési lehetőséget kínál, az irodák és egyetemek közelsége könnyű kiadhatóságot biztosít. 


Akadémia Garden by Cordia elhelyezkedés

Megközelítés


Az Akadémia Garden a 9.kerületben épül a Pápay István utcában, mely a Soroksári útról nyíló, csendes mellékutca. Pár perces sétára található a 2-es villamos, a 23, 54, 55-ös buszok és a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok Haller utcai megállója. 10-15 perc alatt megközelíthető továbbá a 4-6-os villamos Boráros téri megállója, és az M3 metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér állomásai is.
Az Akadémia Garden közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a lakókat. Sétatávolságra helyezkedik el a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház és a Budapest Park is. A Dandár Gyógyfürdő 2 utcányira, a kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány karnyújtásnyira helyezkedik el, de az ittlakók élvezhetik a Kopaszi-gát közelségét is.

Az Akadémia Garden a Haller utca, Mester utca és Könyves Kálmán körút által határolt, megújuló negyedben épül, amely a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet kínálva az itt lakóknak. A terület új ingatlanfejlesztésekkel és új funkciókkal bővül, így a Közvágóhíd ikonikus kapuja, az azt díszítő szobrok és a védettséget élvező épületek megtartásával együtt üde színfoltot képviselnek majd a pesti oldalon.
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design