SpanyolKert, I. ütem

Elhelyezkedés: 4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca Térkép Építés éve: 2013
Építtető: Volumetric Magyarország Kft. Lakások száma: 63

Volumetric Magyarország Kft.
1075 Budapest,
Madách Imre út 13-14.

Kapcsolat

Szabó Gergő
+36 20 979 5979

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 56

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • Lift
  • Belső parkosított kert
  • Teremgarázs
  • Játszótér
  • Örökpanoráma
  • Parkosított terület

SpanyolKert, I. ütem alapadatok

Emeletek száma: 4   Épületek száma: 2
Lépcsőházak száma: 2 Szabad lakások száma: -
Lakások mérete: 37-110 m2   Eladási ár: 10,0-32,5 m Ft
Négyzetméter ár: -    
Garázs ára: -   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: - Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Volumetric Magyarország Kft.   Üzemeltető: -
Tulajdonos: Volumetric Magyarország Kft. Finanszírozó: -

SpanyolKert, I. ütem leírás

A Nyíregyháza Örökösföld városrészben elhelyezkedő, a Törzs utca – Semmelweiss utca – Keleti Márton utca - Névtelen utca – által határolt, két hektárt meghaladó terület ad otthont a város első nyugat-európai ingatlanfejlesztője által előreláthatóan 8-10 év alatt több ütemben megvalósítandó lakóegyüttesnek.
A SpanyolKert épületei – összesen négy, egyenként két-két épületből álló elemenként – több ütemben épül meg. Az első ütemben az északi és középső részén, a terület észak-déli tengelye mentén telepítendő épületei készülnek el (A1 és B1 épületek).

A belső gépjármű forgalmat, parkolási területeket a tömbbelsőktől távol tartva, a telek széleken illetve az épületek alatt, teremgarázsban kiépített helyeken került biztosításra, oly módon hogy a tömbbelsők, az épületek közötti összefüggő terek valódi, intenzív pihenő, játszó és zöldfelületekké válnak.

A SpanyolKert modern átriumos épületeiben a lépcsőházakból nyíló folyosókon, hidakon tárhatóak fel a kétoldali homlokzattal rendelkező, világos és jól szellőztethető lakások.

A teremgarázsok tömbbelső felé néző oldalai mentén kialakított földfeltöltés segítségével a földszinti lakások többsége magas használati értékkel rendelkező kertkapcsolatos lakás.

A beruházó az 57 éves tapasztalattal rendelkező, Európa számos országában aktív Grup Volumetric csoport magyarországi leányvállalata – a csoport 57 év sikeres, ügyfélorientált, kompromisszumoktól mentes magas hozzáadott értékű szakmai munkájával és az Ügyfelei által napjainkban szintén fontos kérdésként kezelt megnyugtató, szilárd pénzügyi hátterével. 


SpanyolKert, I. ütem elhelyezkedés

Megközelítés


A SpanyolKert ideális elhelyezkedése eredményeként mind gépjárművel, mind közösségi közlekedéssel könnyen megközelíthető. Közelében mind kiskereskedelmi, mind szociális- és ellátó, mind oktatási intézmények megtalálhatóak. 

Gyönyörű új építésű otthonok eladóak Nyíregyházán a SpanyolKert I. ütemében!

Nyíregyházi új lakások a SpanyolKert lakóparkban!
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design