Lakás kereső

 • Pasarét Residence

  A budai dombok és a város találkozásánál található Pasarét Residence (Pasaréti út 84/B) a maga nemében páratlan vállalkozás, hiszen a négy, egyedi kialakítású lakóépület egy budai viszonylatban egyedülálló, 7000 m2-es ősfás parkban kapott helyet. Az épületek mindössze a terület 25%-át foglalják el, így biztosítva azt, hogy a hazaérkező egy csendes, gyönyörű zöld kert közepén találja magát.

  A négy egyedi tervezésű, Bauhaus stílusú épülethez teremgarázs, kertszint, három emeleti szint és tetőtér tartozik, szintenként 2-4 panorámás, teraszos lakással. A 48-95 nm-ig terjedő lakásméretek a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják szolgálni. A legfelső szinteken nagyszerű penthouse lakások várják igényes lakóikat. A lakások magas szintű műszaki tartalommal és minőségi anyagok felhasználásával készültek. Az üvegek és a falak emelt szintű hőszigetelése, a legmodernebb árnyékolástechnika, valamint a heti programozású lakás termosztátok értékbiztosítást jelentenek minden lakó számára.

  A beruházó, az Európa Ingatlanbefektetési Alap, mely 2001 óta van jelen az ingatlanbefektetési piacon, az eltelt évek alatt számos sikeres beruházással bizonyította megbízhatóságát.


 • Magdolnavölgy - Piliscsaba

  Piliscsaba dinamikusan fejlődő nagyközség, alapfokú intézmény- hálózatán kívül (óvodák, iskola, Orvosi rendelő, fogorvos, posta, bank, sportlétesítmények), a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsésztudományi Kara is itt található. Kereskedelmi és szolgáltató egységekkel jól ellátott település.

  Közművek
  Víz-, villany-, gáz-, kábeltelevízió-, szennyvízcsatorna, aszfalt út, vízelvezető árok, kandeláberes közvilágítás kiépítve.

  Az építési övezet paraméterei:

  • Kialakítható legkisebb telekméret: 1 000 m2;
  • A beépítési mód: oldalhatáros vagy szabadon álló;
  • Szintterületi mutató: 0,4
  • A beépítettség legnagyobb mértéke: 20%;
  • Megengedett legnagyobb építménymagasság: 5,5 m;
  • Zöldfelület legkisebb mértéke: 60%;
  • Terepszint alatti építmény: max. a telekterület 20%-a, 1 szint mélységig;
  • Az előkert mérete: min. 5.0 m;
  • Az oldalkert mérete: min. 3.75 m;
  • A hátsó kert mérete: min. 6.0 m (a vasút védőtávolsága által meghatározott, a szabályozási terv-lapon szereplő vonal);
  • A lakóépület bruttó szintterülete max. 500 m2 lehet.

  Maximum kétlakásos, ikres jellegű, szabadon álló, családi házas lakóépületek építhetők. A terület laza beépítésű, kertvárosias lakóterület.

  Melléképítmények lehetnek:

  • közmű-becsatlakozási műtárgy;
  • hulladéktartály-tároló a kerítéssel egybeépítve;
  • kerti építmény, fürdőmedence;
  • kerti épített tűzrakó-hely;
  • kerti lugas max. 20 m2 vízszintes vetülettel;
  • kerti szabadlépcső.
  • Melléképület nem építhető!

  Kábeltévé

  Kábeltévé hálózat és helyi televízióadó működik a területen.

  Helyrajzi szám       -       Alapterület         -        Kínálati  ár

           3018                         1,186 m2                  10 400 000 Ft
           3274                         1,001 m2                    8 400 000 Ft
           3275                         1,001 m2                    8 400 000 Ft
           3276                         1,001 m2                    8 400 000 Ft
           3283                         1,000 m2                    8 400 000 Ft
           3291                         1,120 m2                    8 450 000 Ft
           3292                         1,120 m2                    8 450 000 Ft


 • Völgy Liget

  Elhelyezkedés

  Egyedi- és tömegközlekedéssel (29, 129 és 956 számú autóbuszjáratk, illetve 61 számú villamos)
  Jellemzők

  Az egységes koncepciót képviselő épületek mindegyike pince, földszint, emelet és felső szintes kialakítású, korszerű személyfelvonóval. A pinceszinten az utcához közelebb eső két épületben hét-hét, a másik, utcától távol eső két épületben nyolc-nyolc kényelmesen használható teremgarázsbeálló, a lakások számával megegyező számú egyedi tároló, illetve közös gépészeti helyiségek kaptak helyet, a földszinteken és emeleteken két-két, a felső szinteken egy-egy lakás került elhelyezésre. Az ideális lejtésű terület adottságait kihasználva épületenként három-három lakás kizárólagos használatú, 20 és akár 440 m2 közötti területű, jellemzően facsoportokkal gazdagon tagolt kertkapcsolattal rendelkezik, míg az emeleti nagyobb és a felső szinti, nagy erkélyes lakások páratlan kilátással bírnak az Apáthi-szikla irányába. A felső szinti, kilátással rendelkező lakások tetősíkba hajló, azok pazar teraszai és a szikla felé tájolt panoráma ablakai egyedülálló térélményt biztosítanak lakóik számára.

  Az ősfás terület meghatározó része közös használatban áll, az utca felőli széles előkertben a lakók gyermekei részére kikapcsolódási lehetőséget biztosító közös játszótér, míg az utcától távol eső, intenzív fás területen közös használatú kerti pihenő terület került telepítésre. A kerti ösvények, sétányok éjszakai megvilágítása biztosított, a közös kertterületek gondozását az ingatlanegyüttes üzemeltetője végzi.

  Általános leírás

  A Völgy Liget Budán, a II. kerület magas presztízsű, belső, a Budai Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában, mégis tökéletes egyedi- és tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, zöldövezeti területén található. A közelben oktatási létesítmények és kiskereskedelmi egységek egyaránt megtalálhatóak.

  A Völgy Liget otthonai négy darab szabadon álló, exkluzív, liftes lakóépületben fél hektárt meghaladó méretű ősfás, a lakások többségének pazar kilátást biztosító enyhe lejtésű területen épülnek meg. Magas használati értékű, élményt jelentő otthonaink 50 nm-es két szobástól a 240 m2-es hét szobásig bármely igényt kielégítenek, azok mindegyike nagy terasszal, illetve többsége önálló kerttel, illetve kilátással rendelkezik.

  Pinceszinteken parkolóhelyek és tárolók igény szerint vásárolhatóak.

  A Völgy Liget otthonai négy darab szabadon álló, exkluzív, liftes lakóépületben fél hektárt meghaladó méretű ősfás, a lakások többségének pazar kilátást biztosító enyhe lejtésű területen épülnek meg. Magas használati értékű, élményt jelentő még elérhető otthonaink 75 és 170 m2 hasznos alapterületűek, nagy terasszal, illetve többsége önálló kerttel, illetve kilátással rendelkezik.

  Pinceszinteken parkolóhelyek és tárolók igény szerint vásárolhatóak.

  Előnyök

  Beköltözhető, per-teher- és igénymentes Otthonok, melyek nem az Ön pénzéből és az Ön kockázatára épülnek.
  Páratlan lakóérték, magas minőség, presztízs, kíváló befektetés.


 • SpanyolKert, I. ütem

  A Nyíregyháza Örökösföld városrészben elhelyezkedő, a Törzs utca – Semmelweiss utca – Keleti Márton utca - Névtelen utca – által határolt, két hektárt meghaladó terület ad otthont a város első nyugat-európai ingatlanfejlesztője által előreláthatóan 8-10 év alatt több ütemben megvalósítandó lakóegyüttesnek.
  A SpanyolKert épületei – összesen négy, egyenként két-két épületből álló elemenként – több ütemben épül meg. Az első ütemben az északi és középső részén, a terület észak-déli tengelye mentén telepítendő épületei készülnek el (A1 és B1 épületek).

  A belső gépjármű forgalmat, parkolási területeket a tömbbelsőktől távol tartva, a telek széleken illetve az épületek alatt, teremgarázsban kiépített helyeken került biztosításra, oly módon hogy a tömbbelsők, az épületek közötti összefüggő terek valódi, intenzív pihenő, játszó és zöldfelületekké válnak.

  A SpanyolKert modern átriumos épületeiben a lépcsőházakból nyíló folyosókon, hidakon tárhatóak fel a kétoldali homlokzattal rendelkező, világos és jól szellőztethető lakások.

  A teremgarázsok tömbbelső felé néző oldalai mentén kialakított földfeltöltés segítségével a földszinti lakások többsége magas használati értékkel rendelkező kertkapcsolatos lakás.

  A beruházó az 57 éves tapasztalattal rendelkező, Európa számos országában aktív Grup Volumetric csoport magyarországi leányvállalata – a csoport 57 év sikeres, ügyfélorientált, kompromisszumoktól mentes magas hozzáadott értékű szakmai munkájával és az Ügyfelei által napjainkban szintén fontos kérdésként kezelt megnyugtató, szilárd pénzügyi hátterével. 


 • Duna Terasz Premium

  A Duna Terasz Premium Budapest XIII. kerületének népszerű részén, a Foka-öböl mellett épül. A teraszház környezete - a hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal - magával ragadó. Változatos elrendezésű lakásait a tágas terek, a hatalmas, panorámás teraszok, valamint a kiváló minőségű beépített anyagok teszik vonzó otthonná minden generáció számára. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

  Ingatlan adatlap


 • City Home

  A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkezőló lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jön létre. A City Home lakóparkban a mintegy 1.600 lakást magukban foglaló társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér kerül megépítésre.

  A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, valamint egy három társasházból álló, 376 lakásos lakóépület két belső kerttel. Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandelláberek készültek fasort és más növényeket telepítettek.

  A City Home következő, 480 lakásos épülete már a Metrodom beruházásában készül, változatlan tervezés és a magas műszaki színvonal megtartása mellett.

  Az épület a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán, illetve a Nádasdy utca mentén épül meg négy ütemben, melyek mindegyike egy-egy önálló társasház lesz. Az épületszárnyak két belső kertet fognak majd közre, a 7. emelet tetején növényekkel beültetett zöldtető lesz.

  A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 3 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.


 • Flóra Lakópark


 • Práter Park Társasház

  Fejlesztésünk a méltán híres Corvin Sétánytól alig pár perc sétára található, a Práter utca 73. szám alatt. A 89 lakásos társasházban 25-69 nm közötti, fiatalos, modern, újépítésű lakások kerültek megtervezésre. Építészünk a hatékony, élhető lakás alaprajzok mellett hangsúlyt fektetett a homlokzat kialakítására, illetve a lobby nagyvonalú, elegáns megjelenésére. Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, az egy szobás stúdiótól a nagy teraszos penthouse lakásokig. Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, első emeletieket pedig saját kertrész teszi értékesebbé.

  Lakásainkat elsősorban önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk. Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. Házunktól pár száz méterre, a Corvin Sétány lezárásaként modern irodaház épül, amely a Nokia cég magyarországi központjának ad helyet, több ezer fiatal dolgozót foglalkoztatva.

  Lakáskiadással várhatóan elérhető bérleti díjak:

  1 szobás lakások: 350 €/hó

  1+1 szobás lakások: 500 €/hó

  1+2 szobás lakások: 650 €/hó


 • Csillaghegy Residence

  Csilaghegy-Residence a mai kor elvárásainak megfelelő anyaghasználatnak és építési technológiáknak köszönhetően kiváló energetikai besorolással rendelkezik. Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok és külső nyílászárók, valamint színvonalas gépészeti megoldások biztosítják, hogy otthona ne csak kényelmes, de energiatakarékos is legyen.

  Parkosított környezet, igényes tájépítészet, saját belső sétány

  Letisztult építészeti koncepció, igényes homlokzati felületképzés

  Kitűnő hőszigetelő képességű falazatok, kiváló energetikai besorolás

  Színvonalas gépészeti megoldások, modern energiatakarékos hőszivattyús technológia

  Magas komfort szintet biztosító, mennyezetben elhelyezett felületi hűtő-fűtő rendszer

  Modern, 3 rétegű üvegezéssel ellátott, kiváló hőszigetelő képességgel bíró külső nyílászárók

  Budai panorámás, jakuzzi előkészítéssel kiépített egyedi tetőteraszos penthouse lakások

   


 • METRODOM Park

  A Metrodom Parkot elsősorban azoknak a családoknak, illetve pároknak terveztük, akik Dél-Pesten keresnek jó közlekedési kapcsolattal rendelkező, megfizethető árú újépítésű lakást. Arról, hogy miért optimális otthon a Metrodom Park a családoknak, ezen az oldalon olvashat részletesebben. A 3 hektáros területen a Gém és Fogadó utcák találkozásánál 2017. és 2019. között, 3 ütemben épül meg a minden igényt kielégítő, magas színvonalú lakópark. A tervezés során ügyeltünk rá, hogy az épületek egymástól távol, szellősen helyezkedjenek el, a terület nagyobb része megmaradjon zöldterületnek, pontosabban egy szép parknak, amelyről a ház a nevét kapta.

  A modern, barátságos épületek kerítéssel körbevett, zárt kertben állnak, amelynek biztonságára 24 órás portaszolgálat vigyáz. Az épületek által körbevett, hatalmas, futballpályányi belső park minden lakó számára kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. Az épületekhez, lakásokhoz közelebb eső részeken díszkert és padok állnak az olvasgatni, beszélgetni vágyók rendelkezésére.

  Akik egy nyugodt, békés helyet keresnek, azok ezt a 6. emelet tetején kialakított, hangulatos, meditációs tetőkertben találhatják ezt meg. A B épületben kis fitness teremet alakítunk ki, kizárólag a lakók részére, ami egész évben díjmentesen igénybe vehető.

  A Metrodom Park lakásait is úgy terveztük, hogy egyszerre legyenek praktikusak és jól élhetőek. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerttel is rendelkeznek. A kisebb lakásokon túl kiemelt figyelmet fordítottunk a családi lakásokra, hogy a 2 vagy 3 gyermekesek olyan otthont kapjanak, amely nem csak a CSOK-kal történő vásárlásra alkalmas, de valóban kellemes otthonául szolgálnak a családnak. Az apróságnak tűnő dolgok, mint a két fürdőszoba, a háztartási helyiség, vagy a kellő méretű konyha, olyan kényelmet nyújtanak, ami miatt a Metrodom Park lakásai igazán vonzóak és értékállóak lesznek.

  Minden házunkat és lakásunkat úgy tervezzük, hogy ideális családi otthonként szolgálja a lakókat, a Metrodom Park esetében azonban, kifejezetten a kisebb-nagyobb gyerekes családok számára alkottuk meg a lakóparkot.  A Metrodom Parknak optimális az elhelyezkedése, minden szükséges intézmény megtalálható a közelben. A legfontosabbak természetesen az oktatási intézmények, 5 perc sétára található a Zágrábi utcai Gézengúz óvoda, és ettől néhány sarokra pedig a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

  Az épületegyüttesben a 2-3 vagy 4 hálószobás lakások vannak többségben, így a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja a számára legideálisabbat. A 3 és 4 hálószobás lakásaink esetén, a szülői hálókhoz mindig tartozik külön fürdőszoba, elkerülendő reggeli és esti csúcsforgalomat. A gyerekek számára kialakított fürdők méretes, 170 cm hosszú káddal vannak felszerelve. Ezeknek a lakásoknak a túlnyomó többsége rendelkezik külön háztartási helyiséggel is, amelyek a megfelelő kiállásoknak köszönhetően igény szerint mosókonyhaként használhatóak.

  A Metrodom Park által nyújtott szolgáltatások úgy lettek felépítve, hogy a különböző korosztályú gyerekek illetve a szülők is megtalálják a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. A hatalmas parkban hosszú sétákat lehet tenni a babakocsival, amellyel a lakóparkban sehol nem kell lépcsőzni, illetve a babakocsik részére külön tároló áll rendelkezésre a földszinten. Ha a gyerek már elkezdett kúszni-mászni, de még kicsi a játszótérhez, a "C" épületben egész évben használható, teraszos baba játszószoba áll a szülők rendelkezésére. Itt a gyerekek biztonságos helyen játszhatnak, miközben a szülők beszélgethetnek, vagy akár tévézhetnek. A baba játszószobához pelenkázóval felszerelt mellékhelyiség tartozik.

  A másfél éves, vagy annál nagyobb gyerekeket a legkisebbek számára kialakított játszótér várja a kertben, kifejezetten az ő korosztályuknak megfelelő, biztonságos játékokkal. A kismotorral és a háromkerekű biciklivel "közlekedő" kicsik bizonyára élvezni fogják a "B" épület mögött lévő mini KRESZ-pályát, ahova külön padokat helyezünk el a szülők részére.

  Az 5-6 éves kor felettieknek szintén külön játszótér áll a rendelkezésére. A két játszóteret egy padokkal felszerelt terecske kapcsolja össze, így több gyerek esetén sem kell a szülőknek "szétszakadnia". A nagy füves területeken akár a felnőttek is focizhatnak, vagy tollasozhatnak a gyerekekkel együtt, ahogyan a ping-pong asztalt is  több korosztály használhatja. A kertben kialakított tűzrakóhely pedig lehetőséget nyújt családi piknikekhez, ahol szabadon lehet grillezni vagy bográcsozni.

   


 • METRODOM Berettyó u. 2-8.

  A Berettyó utca 2-8. lakóparkban két, egyaránt fontos és keresett dolog található meg egy helyen; a kiváló elhelyezkedés és közlekedés, illetve a csöndes, zöld lakókörnyezet. A 6534 m2-es, ősfás telken három épületben kerül kialakításra az öt, független lépcsőház, melyekben összesen 154 lakás épül meg. Az összesen öt emelet, az emeletenként elhelyezett 5-9 lakás eredményeként a 21-40 lakásos lépcsőházakban független, családias lakóközösségek jönnek majd létre.

  A Berettyó utca 2-8., ahogy a Metrodom valamennyi lakóparkja, karakteres megjelenéssel rendelkezik. A mozgalmas, dinamikus homlokzat, a tiszta színek egyedivé teszik a lakóparkot, amely a környék egyik meghatározó épületegyüttese lesz. A homlokzathoz hasonlóan változatosak az alaprajzok is, nagyon sok a többfelé tájolt lakás, amelyek napszaktól függően más és más ablakokon, de folyamatosan kapják a fényt. A Berettyó utca 2-8. bizonyára népszerű lesz a családosok körében, a biztonságos, zárt kertben ugyanis igényes játszóteret alakítunk ki, ahol a szokásos játékokon és padokon kívül lesz hely a kicsiknek biciklizni és szaladgálni, de a nyári melegben zuhany és párakapu is segít lehűlni. Az épületekben külön babakocsi-tárolók állnak a családosok rendelkezésére, és persze lépcsőzniük sem kell sehol.

  A kertet a felnőttek is élvezni fogják, a földszinten lévő lakásokhoz saját magánkert tartozik, a lakók pedig a pihenőparkban kapcsolódhatnak ki, vagy a kialakított tűzrakó helyen grillezhetnek. A lakóparkhoz természetesen tartozik teremgarázs is a pinceszinten, a biztonságért pedig a lakók igényei szerint a B-C épületben működő portaszolgálat felel. A kényelmet itt is a Metrodom okosotthon-rendszere teszi teljessé, amely a lakói igények szerint fejleszthető és bővíthető.


 • Metrodom Panoráma

  A Metrodom Panoráma nem csupán Újpest, de egész Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja lesz, amely rendkívül látványosan kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet. A 17 emeletes tornyokból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, illetve a Dunára, az igazán egyedi élménynek azonban ez csak az egyik felét jelenti. Az Ybl-díjas Hajnal Zsolt és csapata által tervezett épületek falaira telepített kúszónövények és a 170 darab, 4-5 méter magas fa az egész lakóparkot egyetlen hatalmas, 3 dimenziós ligetté változtatja, A növényeket egy rejtett, komplex vezetékrendszer látja el vízzel és tápanyagokkal, a lakóknak csak élvezniük kell az erkélyükön növő fa által nyújtott élményt. A Metrodom Panoráma épületei a látványos megjelenésen kívül a részletek tekintetében is felülmúlják az átlagos új építésű házakat; az alacsonyabb épületszárnyak zöldtetői, az elegáns, tágas előterek, a minden lakásban alapfelszereltségnek számító, fejlett okosotthon-rendszer egyaránt emeli az ingatlanok értékét.


 • Foldana Family Társasház

  A Foldana Family Társasház Budapest XIII. kerületében fog felépülni, amely a főváros egyik legváltozatosabb kerülete. Találunk benne teljesen modern lakónegyedet, családi házas lakóövezetet és egy zöld lombú, üdülőktől, sétálóktól tarkálló szigetet, a Népszigetet, valamint a Margitsziget is a vonzáskörzetében található. A XIII. kerület fejlődése az elmúlt néhány évben gyors ütemű lett, erősödik a kereskedelmi, szolgáltató jelleg. Vállalkozások, szervezetek, intézmények találnak otthont a kerületben, hatalmas irodaház építési beruházások zajlanak a Váci út mentén.

  A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni a Szent László út 47. szám alatt. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.

  A társasháznak helyet adó terület az utóbbi években jelentős fejlődésen ment és megy át. A régi társasházakat lebontották és a helyükre főleg kisebb lakásszámú társasházakat építettek. Az átgondolt városrendezési tervnek köszönhetően az évek óta folyó építkezések napjainkra teljesen átalakították a kerület korábbi arculatát, ezáltal egy igazán kellemes hangulatú utcakép van kialakulóban.

  A társasházat egy Budapesten elismert, neves építész iroda, a Tér ”64” Stúdió Építészeti Kft. tervezőiroda tervezi, amely több budapesti társasház, irodaház és szálloda tervezője.

  A területen két épületben Fszt+4em+T (6 szint) épül 36 lakással, a földszinten és a -1 szinten 36 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal. Minden épületben 1-1 db 13 személyes Schindler márkájú felvonó kerül beépítésre. Az épületeken korszerű hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a lakások fűtése és melegvíz ellátása központi gázkazánról kerül biztosításra, a fogyasztás mérése egyedi hőmennyiségmérővel és melegvízmérővel történik.

  A közös belső udvaron 300 m2 díszkert létesül automata öntözőrendszerrel, az épület körbe, a bejárati ajtók, valamint a teremgarázs biztonsági kamerával kerül megfigyelésre.


 • Sasad Resort by Cordia

  "80% természet

  Sokak szerint azt ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.

  Saját élménypark 8000 m2-en

  Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, kutyafuttató és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

  A siker folytatódik

  A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A 4. ütem két telken valósul meg: a Hill csomag otthonai kis lakásszámú villaépületekben, a Sun csomag otthonai közepes lakásszámú apartmanházakban.

  http://www.ujlakopark.hu/lakoparkok/sasad-resort-by-cordia/

  http://sasadresortbycordia.ujlakopark.hu
   


 • Thermal Zugló 3 by Cordia

  Modern, minőségi, zöldövezeti otthonok számos sportolási és rekreációs lehetőséggel a közelben.

  Zugló csendes részén, Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében épül a Thermal Zugló 3. üteme. A Rákos-patak partján hangulatos, magas fákkal övezetett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas nyomvonalú sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. Karnyújtásnyira van Paskál Gyógy- és Strandfürdő, emellett a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található. Nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem, melynek környékén számos egyéb üzlet, bankfiók, posta és okmányiroda is található. Az Örs vezér tér 15 percen belül érhető el.

  Előnyök:
  •    kertvárosi, ősfás környezet
  •    Rákos-patak partján, saját belső kerttel
  •    ideális infrastruktúra, a belvárostól elérhető távolságra
  •    sportközpont és a Paskál Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában


 • Young City by Cordia

  A Young City nem csak nevében, koncepciójában is ’fiatalos’, hiszen a 21. század technológiai megoldásaival van felszerelve. A közösségi területeken elérhető Free-Wifi gondoskodik kényelmedről, leendő otthonodban pedig élvezheted az okos eszközről vezérelhető otthon-automatizálási rendszer előnyeit. A közös használatú, parkosított kertben futópálya és szabadtéri edzőpark biztosít sportolási lehetőséget.

  Előnyök:

  karnyújtásnyira a belvárostól, kiváló közlekedéssel
  csendes, zöldövezeti környezetben
  parkosított, zöld kert sportolási lehetőségekkel
  okosotthon kialakítás


 • Corner 21 Lakópark

  Angyalföld központjához közel, a Béke tértől 1 villamosmegállóra, egyedi megjelenésű társasház lakásait kínáljuk eladásra. A 71 lakás között a garzontól a 4 szobás lakásig különféle méretek és elrendezések szerepelnek. A fejlesztés környezetében csak újépítésű társasházak találhatók, a tömb ütemesen fejlődik. A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek, a felső emeleti lakásokhoz pedig nagy teraszt álmodott a tervező. A parkolók pinceszinti teremgarázsban lesznek elhelyezve. Átadás: 2019. II. negyedévében várható. 

  http://www.ujlakopark.hu/lakoparkok/corner-21-lakopark/


 • Allure Residence Budapest

  520 új, napfényes, otthonos lakást kínálunk a IX. kerületi Allure Residence Budapest lakóparkban, egy sarokra a Dunától, a Művészetek Palotájától és a Nemzeti Színháztól. Igényeinek megfelelően 35-110 m2-es lakások közül választhat, melyek mindegyike napfényes, világos, kellemes környezetet biztosít Önnek és családjának. Az átgondolt alaprajzok alapján megépülő lakásokat praktikus szempontokat figyelembe véve alakítjuk ki, hogy élhető, barátságos, igazi otthonra találjon. Az Ön kényelmét szolgálja a mélygarázs, az új üzlethelyiségek és a tágas közösségi terek. A parkosított közösségi tereken több játszótér is kialakításra kerül a gyermekek számára, valamint kortárs művészeti alkotások színesítik majd az életteret.


 • UniPark46 Lakópark

  XIII. ker. Vasas pálya közelében egy teljeskörű panelfelújítás keretében társasház készül 2018. II. negyedévi átadással. A lakások XXI. századi elrendezésűek, a szerkezet kivételével a házban minden vadonatúj: homlokzati szigetelés, színezés, nyílászárók, gépészeti és elektromos rendszerek, burkolatok, lift, lakásalaprajzok. A lakások újépítésűnek minősülnek. A földszint+7 emeletes épület lakásainak kialakításánál a praktikum volt a fő szempont. A minigarzontól a kétszobás, kényelmes otthonig 5 féle méretű és elrendezésű lakást kínálunk, megfizethető áron. Kiváló befektetési lehetőség! Ideális elhelyezkedés és megközelíthetőség, zöld környezet, kis lakásméretek, nagyon jó ár-érték arány.


 • Angolház

  Angol utca 11 lakásos társasház

  Zuglóban, a kedvelt kertvárosi környezetben, Kiszuglóban kezdte meg társaságunk egy 500 nm-es telken az Angol utcai projektet. A 11 lakásos társasház a mai kornak megfelelő műszaki tartalommal kerül megvalósításra, A+ kategóriás energetikai tanúsítvánnyal, geotermikus fűtéssel, klimatizálással,  ingatlanonként minden fogyasztó külön mérővel. Valamennyi lakáshoz fedett, vagy kültéri garázs, valamint korlátozott számban különböző méretű tárolók vásárolható. Az épület legfelső szintjein nagyobb alapterületű,  teraszokkal rendelkező penthause jellegű lakásokat alakítunk ki zöldtetővel.

  A környezetre túlnyomórészben az újszerű, vagy felújított épületek jellemzőek, a nyugodt kertvárosi környezetből a kiváló közlekedés révén hamar be lehet jutni a belvárosba.

  Átadás 2018 október
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design