Magnólia Ház

Elhelyezkedés: 1139 Budapest, Kartács utca 2 Térkép Építés éve: 2018
Építtető: Etrenity Investments Lakások száma: 65

Etrenity Investments
1051 Budapest,
Szent István tér 11A 7em

Kapcsolat

Pállai Andrea
+36302035023

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 106

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • Lift
  • Belső parkosított kert
  • Fitnesz terem
  • Wellness
  • Üzlethelyiség

Magnólia Ház alapadatok

Emeletek száma: 5   Épületek száma: 1
Lépcsőházak száma: 2 Szabad lakások száma: 39
Lakások mérete: 39-100 m2   Eladási ár: 17,8-63,0 m Ft
Négyzetméter ár: 445-600 e Ft    
Garázs ára: -   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: 120-150 e Ft Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Etrenity Investments   Üzemeltető: -
Tulajdonos: - Finanszírozó: -

Magnólia Ház leírás

Magnolia Ház

A Kartács utcában folyamatosan épülő modern lakóházak szomszédságában helyezkedik el az egyedi stílusú saroképület.

Az épületet egészen az alapokig visszabontjuk – megtartva a ház külső homlokzatát - és minden szintet újra öntünk, ezek után történik a válaszfalazás. A teljeskörű felújítással, bővítéssel az épületre egy emeleti szint és egy tetőtér kerül, így építészetileg egyedi és harmonikus épület jön létre.

A belső udvaron saját kertes lakások kerülnek kialakításra.

Az épület téglaboltozattal alápincézett az udvari szárny kivételével. Ebben a pincében kap helyet kizárólag a lakók pihenését szolgáló Szaunavilág. Üzemeltetését a tetőn elhelyezett szolár panelek adják, ennek költsége nem terhelik a lakókat. Aki egy hosszú nap után egy kis pihenésre vágyik, vagy csak wellnessezni szeretne kényelmesen megteheti az otthonában.

A felújítás alapelve olyan korszerű, modern városias, de egyben zöld lakókörnyezet létrehozása, amely az ott élők számára a szükséges jó minőségű lakó- és kiszolgálótereket biztosítja.


Magnólia Ház elhelyezkedés

Megközelítés


A Magnolia Ház a XIII. kerület szívében, a Béke tér közelében, kitűnő közlekedés és központi fekvés mellett, mégis kellemes és csendes, modern lakókörnyezetben helyezkedik el a Kartács utcában.

Hatalmas előnye, hogy mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen megközelíthető. A 32-es busz, 105-ös busz, 14-es villamos közelsége az északi-déli metró útvonalai, valamint az 1-es villamos egész kerületet átszelő vonalához nyújtanak gyors elérést.

Autóval néhány perc alatt elérhető a Váci út és a Róbert Károly körút, amelyek a belváros és az agglomerációs területek felé nyújtanak gyors közlekedést.

A Magnolia Ház saját mélygarázzsal ugyan nem rendelkezik, de a lakások tulajdonosai saját, ill. üzemeltetett autóikkal ingyenesen parkolhatnak a lakókörnyezetben, ahol a környezeti adottságok miatt számtalan parkolóhely található.

A Magnolia Ház lakásai egyszerre nyújtanak kellemes közelséget a bölcsődék, óvodák, iskolák, gyógyszertárak, egészségügyi intézmények, ügyintézési irodák, bevásárlási lehetőségekhez, valamint a zöldfelületek, parkok, játszóterek kikapcsolódási- sportolási lehetőségekhez.
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design