Marina Life by Cordia

Elhelyezkedés: 1138 Budapest, Cserhalom utca Térkép Építés éve: 2020
Építtető: Cordia Management Kft. Lakások száma:

Cordia Management Kft.
1082 Budapest,

Kapcsolat

Marina Life
+36 1 217 2592

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 119

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • Belső parkosított kert
  • Teremgarázs
  • Parkosított terület

Marina Life by Cordia alapadatok

Emeletek száma: 9   Épületek száma: 2
Lépcsőházak száma: - Szabad lakások száma: -
Lakások mérete: 40-167 m2   Eladási ár: 29,0-127,0 m Ft
Négyzetméter ár: 499-860 e Ft    
Garázs ára: 2,5-3,5 m Ft   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: 2,0-3,5 m Ft Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Cordia Management Kft.   Üzemeltető: -
Tulajdonos: - Finanszírozó: -

Marina Life by Cordia leírás

A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén - a pesti Duna-parttól pár perces sétára, a Cserhalom utcában – található, nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében!

Vízparti, természetközeli környezet

A Duna-part számos lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. Karnyújtásnyira található a Marina-part parkosított sétánya játszótérrel, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A hosszabb sétákat kedvelők számára a Népsziget sok felfedezni valót tartogat: vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének vízitelepe és nyaranta üzemelő szabadtéri büfék találhatók a szigeten, továbbá könnyen elérhető az Újpesti vasúti híd, melyen tovább folytatva a kirándulást a Római-partra is el lehet jutni.

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Life modern, minőségi lakásai értékálló befektetési termékek, kiváló elhelyezkedésüknek köszönhetően egyszerű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Kiváló közlekedés

A Marina Life elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 250 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 500 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépület előtt kijelölt kerékpárút halad el. A vízről élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától 500 méterre!

Bevásárlóközpont a közelben

A Marina Life-tól sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol nem csak a bevásárlást intézheti el, de számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, tánciskola, éttermek, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek – mindez csupán pár percre.


Marina Life by Cordia elhelyezkedés
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design