METRODOM City Home

Elhelyezkedés: 1097 Budapest, Nádasdy utca 10. Térkép Építés éve: 2014
Építtető: Metrodom Kft. Lakások száma: 268

Metrodom Kft.
,

Kapcsolat

Metrodom Kft.
06-1-919-3333

Metrodom Kft.
06-1-919-3333

Telefonban kérjük hivatkozzon erre a kódra, hogy itt találta a hirdetést:
UJLAKOPARK 70

Üzenet a hirdetőnek

Szolgáltatások

  • 24 órás portaszolgálat
  • Lift
  • Belső parkosított kert
  • Teremgarázs
  • Játszótér
  • Dunai panoráma
  • Üzlethelyiség

METRODOM City Home alapadatok

Emeletek száma: 9   Épületek száma: 1
Lépcsőházak száma: - Szabad lakások száma: 105
Lakások mérete: 29-150 m2   Eladási ár: -
Négyzetméter ár: -    
Garázs ára: -   Fedett parkoló ára: -
Tároló ára: - Felszíni parkoló ára: -
Fejlesztő: Metrodom Kft.   Üzemeltető: -
Tulajdonos: Metrodom Kft. Finanszírozó: -

METRODOM City Home leírás

A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkezőló lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jön létre. A City Home lakóparkban a mintegy 1.600 lakást magukban foglaló társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér kerül megépítésre.

A 2009-ben elindult beruházásban eddig elkészült a Nádasdy utca új szakasza, valamint egy három társasházból álló, 376 lakásos lakóépület két belső kerttel. Az új utcák díszburkolatot kaptak, modern utcabútorok, kandelláberek készültek fasort és más növényeket telepítettek.

A City Home következő, 480 lakásos épülete már a Metrodom beruházásában készül, változatlan tervezés és a magas műszaki színvonal megtartása mellett.

Az épület a Vágóhíd és a Nádasdy utca sarkán, illetve a Nádasdy utca mentén épül meg négy ütemben, melyek mindegyike egy-egy önálló társasház lesz. Az épületszárnyak két belső kertet fognak majd közre, a 7. emelet tetején növényekkel beültetett zöldtető lesz.

A City Home iránt érdeklődőknek mindenképpen érdemes a helyszínre kilátogatni és megnézni az elkészült házakat, valamint a berendezett 3 szobás mintalakást, helyi értékesítési irodánkban a Mester u. 83/B-ben állunk ügyfeleink rendelkezésére.


METRODOM City Home elhelyezkedés

MegközelítésA City Home lakópark Középső-Ferencvárosban található, abban a IX. kerületben, amely az elmúlt 20 évben a legnagyobbat változott Bidapesten, köszönhetően a tudatosan tervezett és átgondolt rehabilitációnak, melynek eredményeként a főváros egyik népszerű és kedvelt részévé vált.
A City Home közelében található a Milleniumi Városközpont a Nemzeti Színházzal, a Művészetek Palotájával és a modern Duna-parti irodaházakkal, a 10 perc sétára található Lurdy Házban multiplex mozi, éttermek és üzletek sokasága, negyedórányira pedig Tesco és OBI-áruhazák várják a környéken lakókat.
A tömegközlekedési lehetőségek szintén minden igényt kielégítenek, az 50 méterre lévő 51-es villamossal 7 perc a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 4-es metró Klinikák állomása is könnyen elérhető egy bő 10 perces sétával.

Eladó új lakások a City Home lakóparkban!

Új építésű otthonok, Budapest 9. kerület, City Home lakópark!
Ujlakopark.hu © 2012 Minden jog fenntartva. Ujlakopark.hu Kft. Weboldal: Zina Design